BEDRIJFSKLEDING SCHOONMAAK

Bedrijfskleding schoonmaak bedrukken? Uw werkkleding kunt u bij DVAP op verschillende manieren voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp.

Werkkleding SCHOONMAAK met logo bedrukken

Het dragen van bedrijfskleding heeft een professionele uitstraling. Het laat zien dat je als bedrijf goed nadenkt over de juiste kleding en dat oogt dan ook een stuk professioneler. Ons uitgebreide aanbod bevat o.a. een speciale vrouwenlijn, t-shirts, hoodies, jassen, overalls en werkbroeken. Daarnaast hebben wij ook een groot aanbod van andere producten, zodat u bij ons terecht kunt om het hele pakket voor uw bedrijf te regelen.

UW LOGO, EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN

AUTOBELETTERING

Uw wagenpark is uw visitekaartje. Heldere duidelijke reclame maakt dat uw auto(‘s) herkend worden. Heldere duidelijke reclame op hoogwaardige materialen geprint en gesneden. Uiteraard kunnen we ook aanhangwagens en bussen voorzien van uw belettering om ook uw naam uit te dragen.

SPANDOEKEN

Spandoeken zijn uitstekende reclamemiddelen voor buiten aan gevels of steigers. Een spandoek is een opvallend reclamemiddel wat dient als uw visitekaartje en geeft uw bedrijf de uitstraling waar u naar zoekt.

MERKEN

Kies uit merken werkkleding als Dassy, Clique, Santino, Timberland, WK & nog vele andere. De merken zijn speciaal geselecteerd op kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

#1

Professionaliteit

Het dragen van bedrijfskleding heeft een professionele uitstraling. Het laat zien dat je als bedrijf goed nadenkt over de juiste kleding en dat oogt dan ook een stuk professioneler

#2

Herkenbaarheid

Het bedrukken van bedrijfskleding met een bedrijfslogo, slogan of persoonlijke bedrukking heeft een positief effect als het gaat om de merkbekendheid of de naamsbekendheid van een bedrijf.

#3

Gelijkheid op werkvloer

Het dragen van bedrijfskleding op de werkvloer zorgt voor conform en gelijkheid onder de werknemers. Medewerkers raken sneller verbonden aan het bedrijf en dragen met trots het merk van het bedrijf.

ONTWERP UW
BEDRIJFSKLEDING

Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van een professionele uitstraling voor uw bedrijfskleding. Plaats hieronder uw offerte aanvraag.

  • Een beletterde auto is als een mobiel reclamebord, overal waar de auto komt, komt uw bedrijf onder de aandacht.

  • U kunt uw auto naar eigen wens beletteren, zodat deze aansluit bij uw bedrijfsstijl en identiteit.

  • Een beletterde auto zorgt voor extra zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf op de weg.

ONTWERP UW
BEDRIJFSKLEDING

Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van een professionele uitstraling voor uw bedrijfskleding. Plaats hieronder uw offerte aanvraag.

Glazenwasser-DVAP