Blog artikelen

Hoe printen op t shirt?

Bedrukte werkkleding voor uw bedrijf: wat zijn de opties?

Bedrukte werkkleding is een effectieve manier om uw bedrijf te promoten, uw teamidentiteit te versterken en een professionele uitstraling te creëren. Het kiezen van de juiste bedrukte werkkleding is essentieel om ervoor te zorgen dat het past bij uw bedrijf en de behoeften van uw medewerkers. In dit artikel bespreken we verschillende opties voor bedrukte werkkleding, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

1. T-shirts en polo’s

T-shirts en polo’s zijn populaire keuzes voor bedrukte werkkleding. Ze zijn comfortabel, veelzijdig en geschikt voor verschillende werkomgevingen. U kunt uw bedrijfslogo, slogan of andere ontwerpelementen laten bedrukken op de borst, rug of mouw van het shirt. T-shirts en polo’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw bedrijfsimago.

2. Overhemden en blouses

Voor een meer formele uitstraling kunt u overhemden en blouses laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Deze zijn ideaal voor kantooromgevingen, klantgerichte functies of speciale gelegenheden. Overhemden en blouses kunnen worden bedrukt op de kraag, borstzak of mouw, afhankelijk van uw voorkeur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren om aan uw specifieke wensen te voldoen.

3. Jassen en vesten

Jassen en vesten met bedrukking zijn een uitstekende keuze voor buitenwerk of seizoensgebonden activiteiten. Denk aan softshell-jassen, bodywarmers of fleecevesten. Deze kunnen worden bedrukt op de borst, rug of mouw. Jassen en vesten bieden niet alleen bescherming tegen de elementen, maar dienen ook als een opvallend reclamemiddel voor uw bedrijf, zelfs in koudere weersomstandigheden.

4. Hoofddeksels

Hoofddeksels, zoals petten of mutsen, kunnen ook worden bedrukt met uw bedrijfslogo of slogan. Ze zijn geweldig voor buitendienstmedewerkers, evenementen of als onderdeel van een uniform. Bedrukte hoofddeksels vergroten de herkenbaarheid van uw team en dragen bij aan een professionele uitstraling.

5. Accessoires

Naast kledingstukken zijn er ook verschillende accessoires die bedrukt kunnen worden. Denk aan schorten voor horecapersoneel, veiligheidshesjes voor bouwvakkers, of zelfs tassen en rugzakken met uw bedrijfslogo. Deze accessoires bieden niet alleen functionaliteit, maar fungeren ook als bewegende reclameborden wanneer ze door uw medewerkers worden gedragen.

Overwegingen bij het kiezen van bedrukte werkkleding

Bij het kiezen van bedrukte werkkleding zijn er een paar belangrijke overwegingen om rekening mee te houden:

  • Kwaliteit: Zorg ervoor dat de kwaliteit van de kledingstukken hoog is, zodat ze lang meegaan en er professioneel uitzien.
  • Comfort: Kies kledingstukken die comfortabel zijn om te dragen, zodat uw medewerkers zich op hun gemak voelen tijdens het werk.
  • Bedrukkingstechniek: Overweeg welke bedrukkingstechniek het beste past bij uw ontwerp en het materiaal van de kledingstukken.
  • Bedrijfsimago: Stem de bedrukte werkkleding af op uw bedrijfsimago en zorg ervoor dat het de juiste boodschap uitdraagt naar klanten en medewerkers.

Samenvatting

Bedrukte werkkleding biedt talloze mogelijkheden om uw bedrijf te promoten en uw teamidentiteit te versterken. Van t-shirts en polo’s tot jassen, hoofddeksels en accessoires, er is een brede selectie om uit te kiezen. Bij het selecteren van bedrukte werkkleding is het belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit, het comfort, de bedrukkingstechniek en het bedrijfsimago. Met de juiste keuze kunt u uw bedrijf onderscheiden, uw merkbekendheid vergroten en een professionele uitstraling creëren voor uw medewerkers.