Blog artikelen

Hoe printen op t shirt?

Zo val je op in de winkelstraat in december

December is een belangrijke maand voor veel winkels. De feestdagen zorgen voor extra drukte in de winkelstraten en consumenten zijn op zoek naar cadeaus voor hun geliefden. Als winkelier wil je er natuurlijk voor zorgen dat je opvalt in de drukke winkelstraat en dat de consumenten juist bij jouw winkel naar binnen gaan. In deze blog geven we je tips over opvallen in de winkelstraat in december.

  • Kerstversiering

Een van de eenvoudigste manieren om op te vallen in de winkelstraat in december is door kerstversiering op te hangen in en rondom je winkel. Dit kan variëren van kerstverlichting en -bomen tot slingers en kerstballen. Door een mooie kerstversiering op te hangen, valt je winkel direct op tussen de andere winkels in de straat.

  • Acties en aanbiedingen

December is een drukke maand voor consumenten en ze zijn op zoek naar cadeaus voor hun geliefden. Maak hier gebruik van door acties en aanbiedingen te promoten. Bijvoorbeeld door een cadeau bij aankoop aan te bieden of korting op bepaalde producten. Zorg ervoor dat deze acties en aanbiedingen goed zichtbaar zijn in je etalage en in je winkel.

  • Sfeer en beleving

Consumenten zijn niet alleen op zoek naar cadeaus, maar ook naar de juiste sfeer en beleving. Zorg daarom voor een gezellige en feestelijke sfeer in je winkel. Dit kan door kerstmuziek te draaien, lekkere geuren te verspreiden en eventueel gratis hapjes en drankjes aan te bieden.

  • Etalage

Je etalage is je visitekaartje en het eerste wat consumenten zien wanneer ze langslopen. Zorg daarom voor een aantrekkelijke etalage die de aandacht trekt. Plaats bijvoorbeeld je populairste producten in de etalage of creëer een mooie kerstsetting.

  • Social media

Gebruik ook social media om op te vallen in de winkelstraat. Deel bijvoorbeeld foto’s van je kerstversiering, acties en aanbiedingen en sfeervolle beelden van je winkel. Op deze manier kunnen consumenten je winkel ook online vinden en eventueel direct contact opnemen of langskomen.

Door deze tips toe te passen, zorg je ervoor dat je opvalt in de drukke winkelstraat in december. Het creëren van een aantrekkelijke kerstversiering, het promoten van acties en aanbiedingen, het creëren van een gezellige sfeer en beleving, het gebruik van een aantrekkelijke etalage en het inzetten van social media kunnen allemaal bijdragen aan een succesvolle maand.