Artikelen in deze categorie

Hoe printen op t shirt?

Hoe printen op t shirt?

Als u op zoek bent naar een manier om uw eigen t-shirts te bedrukken, dan is het goed om te weten dat er verschillende opties beschikbaar zijn. Eén van de meest populaire manieren om t-shirts te bedrukken is door middel van zeefdruk. Hierbij wordt een speciale inkt door een sjabloon gedrukt, waardoor de gewenste afbeelding of tekst op het shirt verschijnt.

Een andere manier om t-shirts te bedrukken is door middel van digitale druk. Dit wordt ook wel DTG (Direct To Garment) genoemd. Hierbij wordt de afbeelding of tekst direct op het shirt geprint, waardoor er veel meer mogelijkheden zijn op het gebied van kleur en detail.

Als u zelf aan de slag wilt gaan met het bedrukken van t-shirts, dan is het belangrijk om te investeren in goede apparatuur en materialen. Zo heeft u bijvoorbeeld een speciale printer nodig die geschikt is voor het printen op textiel en moet u speciale inkt gebruiken die bestand is tegen wassen en slijtage.

Wilt u liever het bedrukken van uw t-shirts overlaten aan een professional? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het bedrukken van diverse soorten textiel, waaronder t-shirts. Ons team van experts zorgt ervoor dat uw ontwerp met de grootste zorg en kwaliteit wordt bedrukt, zodat u straks kunt genieten van een uniek en persoonlijk t-shirt.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen. Wij helpen u graag verder!