Hoeveel steken borduren?

Hoeveel steken borduren?

Als u geïnteresseerd bent in borduren, dan vraagt u zichzelf misschien af hoeveel steken er nodig zijn om een ​​ontwerp op uw kleding of accessoires te borduren. Het antwoord op deze vraag hangt af van verschillende factoren, zoals het ontwerp, de grootte en de complexiteit ervan.

Een ontwerp met veel details en kleuren zal meer steken nodig hebben dan een eenvoudiger ontwerp met minder details en kleuren. Ook de grootte van het ontwerp speelt een rol. Hoe groter het ontwerp, hoe meer steken er nodig zijn om het volledig te borduren.

Bij ons bieden we borduurwerk aan tegen een prijs per duizend steken. Dit betekent dat hoe meer steken er nodig zijn om het ontwerp te borduren, hoe hoger de kosten zullen zijn. We zullen altijd eerst een offerte maken en deze aan u voorleggen voordat we beginnen met het borduren, zodat u precies weet wat u kunt verwachten qua prijs.

Als u niet zeker weet hoeveel steken uw ontwerp nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen en ons uw ontwerp laten zien. We kunnen dan een schatting maken van het aantal steken dat nodig is voor uw borduring om u vervolgens een prijsopgave te kunnen geven.

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en werken hard om ervoor te zorgen dat uw borduurwerk aan uw verwachtingen voldoet. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over het borduren of als u een offerte wilt ontvangen.