Wat kost een bedrukt T-shirt?

Wat kost een bedrukt T-shirt?

Bent u benieuwd naar de kosten van een bedrukt T-shirt? Het antwoord hangt af van verschillende factoren, zoals het type shirt, de grootte van de opdruk en het aantal shirts dat u wilt laten bedrukken.

Allereerst speelt het type shirt een grote rol in de kosten. Een basic shirt is bijvoorbeeld goedkoper dan een premium shirt van hoge kwaliteit. Daarnaast heeft het ontwerp invloed op de kosten. Een kleine opdruk op de borst is goedkoper dan een grote opdruk op de achterkant.

Ook het aantal shirts dat u wilt laten bedrukken heeft invloed op de prijs. Over het algemeen geldt: hoe groter de oplage, hoe lager de prijs per shirt. Bij ons kunt u al vanaf enkele stuks een T-shirt laten bedrukken, maar bij grotere aantallen kunnen wij u een nog scherpere prijs bieden.

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de bedrukkingstechniek. Wij bieden verschillende opties aan, zoals zeefdruk, transferdruk en digitale druk. Elk van deze technieken heeft zijn eigen voor- en nadelen en prijskaartje.

Als u wilt weten wat de kosten zijn voor het bedrukken van T-shirts voor uw specifieke situatie, kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee en maken vrijblijvend een offerte op maat voor u. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u met een gerust hart uw T-shirts laten bedrukken.