Hoe groot is een logo op een shirt?

Hoe groot is een logo op een shirt?

Als u op zoek bent naar een manier om uw bedrijf te promoten of uw merk te versterken, is het bedrukken van uw logo op een t-shirt een populaire keuze. Een van de belangrijkste vragen die veel mensen hebben, is hoe groot hun print op het shirt moet zijn.

De grootte hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het shirt en de gewenste grootte van uw logo. Over het algemeen is een borstlogo 8-10 cm breed en 6-8 cm hoog geschikt voor een standaard t-shirt. Voor een groter shirt, zoals een XL of XXL, kunt u het iets groter maken, bijvoorbeeld 10-12 cm breed en 8-10 cm hoog.

Het is belangrijk om te onthouden dat het niet alleen gaat om de grootte van uw logo, maar ook om de positie op het shirt. Een veel voorkomende plaats voor het bedrukken van een logo is op de borst, op ongeveer 5-7 cm onder de kraag. U kunt er ook voor kiezen om het op de mouw of op de achterkant van het shirt te plaatsen.

Bij het bepalen van de grootte van uw logo op een shirt, is het belangrijk om te overleggen met ons hoe u uw shirt wilt laten bedrukken. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van de grootte en positie, op basis van het type shirt.

De kosten van het bedrukken op een shirt variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en kleur van het logo, het type shirt en het aantal shirts dat u wilt laten bedrukken.

Conclusie

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare drukkerij om uw logo op een shirt te laten bedrukken, dan kunnen wij u helpen. Wij bieden hoogwaardige bedrukte t-shirts tegen betaalbare prijzen en adviseren u graag over de ideale grootte en positie van uw print op het shirt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.