Wat kost een logo bedrukken?

Wat kost een logo bedrukken?

Als u op zoek bent naar manieren om uw bedrijf te promoten, is het bedrukken van uw logo op verschillende producten een slimme keuze. Een van de meest populaire manieren om uw logo te laten zien is door het bedrukken van kledingstukken zoals t-shirts, polo’s en hoodies. Maar wat zijn eigenlijk de kosten van het bedrukken van uw logo op kleding?

De kosten van het bedrukken van uw logo op kleding zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal kledingstukken dat u wilt bedrukken, het aantal kleuren in uw ontwerp en het type bedrukking dat u verkiest. Over het algemeen geldt: hoe groter het aantal kledingstukken dat u bestelt, hoe lager de kosten per stuk zullen zijn.

Er zijn verschillende soorten bedrukkingen die u kunt kiezen voor uw logo, waaronder zeefdruk, transferdruk en borduren. Zeefdruk is de meest populaire en kosteneffectieve methode voor het bedrukken van grote hoeveelheden kledingstukken. Transferdruk is ideaal voor het bedrukken van kleine aantallen en complexe ontwerpen. Borduren is de duurste methode, maar levert wel een duurzame en professionele uitstraling op.

Over het algemeen kunt u verwachten dat de kosten voor het bedrukken van uw logo op een t-shirt variëren van ongeveer € 1,50 tot € 8 per stuk, afhankelijk van de hoeveelheid en de gekozen bedrukking. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat hoe meer kledingstukken u bestelt, hoe lager de prijs per stuk zal zijn.

Bij ons kunt u terecht voor het bedrukken van uw logo op kledingstukken. Wij bieden verschillende bedrukkingsmethoden en kunnen u adviseren over de beste keuze voor uw specifieke behoeften en budget. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de kosten van het bedrukken van uw logo op kleding en onze beschikbare opties.