Creëer een professionele look voor uw horeca bedrijf.

Horeca kleding bedrukken? Laat uw personeel stralen. Uw horeca werkkleding kunt u bij DVAP op verschillende manieren voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp.

Uw logo, eindeloos veel mogelijkheden.

Op zoek naar stijlvolle of trendy horeca kleding voor uw restaurant, café, hotel of snackbar? Het dragen van bedrijfskleding heeft een professionele uitstraling. Het laat zien dat je als bedrijf goed nadenkt over de juiste kleding en dat oogt dan ook een stuk professioneler. Ons uitgebreide aanbod bevat o.a. T-shirts, schorten, sloven en overhemden. Daarnaast hebben wij ook een groot aanbod van andere producten, zodat u bij ons terecht kunt om het hele pakket voor uw restaurant, café, hotel of snackbar te regelen.

De keuze van passende horecakleding is een belangrijke om te maken. Houd hierbij ook rekening met de functie van de werknemer binnen uw onderneming. Een polo bijvoorbeeld, biedt veel draagcomfort en is uitermate geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het heeft een nette, maar ook sportieve uitstraling. Daarom is het wel afhankelijk of dit type kledingstuk past bij uw horecaonderneming. Voordeel van een polo is wel dat het gemaakt is van katoen en elastaan. Daardoor kan de polo goed ademen en biedt het veel bewegingsvrijheid.

Wij leveren uiteraard ook nettere bedrijfskleding voor uw onderneming. Denk hierbij aan nette overhemden en gilets als horeca bedrijfskleding. Deze producten zijn ook zeer geschikt om bedrukt of geborduurd te worden.

Ook voor kokskleding is er een diverse keus aan mogelijkheden die passen bij uw onderneming en uitstraling. Bekijk onze online catalogus om te zien wat wij u kunnen bieden. Mocht hier niks tussen staan, niet getreurd. Neem contact met ons op en wij helpen u zoeken naar uw gewenste artikel(en).

Zoekt u naamsbekendheid of wilt u uw naam op een mooie en goede manier uitdragen, dan is gevel of raambelettering vaak het middel. De buitenkant van uw pand is het visitekaartje van uw onderneming. Heldere duidelijke reclame maakt dat uw zaak herkend wordt. Wij ontwerpen in designersoftware uw belettering op maat. Heldere duidelijke reclame op hoogwaardige materialen geprint en gesneden. Uiteraard kunnen we ook een parasol bedrukken met logo, auto’s, banners of spandoeken voorzien van uw belettering om ook uw naam uit te dragen.

Ook voor marketingacties kunnen wij u van dienst zijn. Bedrijven die hun klanten iets extra’s wilden geven of particulieren, die iets te vieren hadden en hun gasten een presentje wilden meegeven. Allen vonden een geschikte gift of gadget. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en wij zullen u van een passend advies voorzien.

horeca kleding online bestellen
Sales manager van DVAP Sander

Manager Sales

Vraag snel een offerte aan en wij geven u een passende prijsindicatie.

Vraag offerte
Vraag offerte

Horeca kleding met logo of slogan bedrukken.

Door uw horecakleding te laten bedrukken of borduren kunt u onderscheidend zijn van de rest. Vind hieronder ons aanbod.

Bekijk schorten
Bekijk blouses
Bekijk kokskleding

Vergroot uw bekendheid.

Bedrijfskleding is een belangrijke factor voor de horecasector. Dit is namelijk de uitstraling van uw bedrijf. Uw concept komt nog meer tot uiting wanneer uw horecakleding en buitenreclame goed op elkaar afgestemd zijn.

Grafiek

Voor elke onderneming.

Onze producten zijn in lage hoeveelheden te bestellen. Veel van onze producten kunnen per stuk worden besteld. Hoe meer je bestelt, hoe meer je bespaart. Dit maakt het interessant voor elke onderneming in de horecasector.

Sales cijfers

#1

Professionaliteit

Het dragen van bedrijfskleding heeft een professionele uitstraling. Het laat zien dat je als bedrijf goed nadenkt over de juiste kleding en dat oogt dan ook een stuk professioneler

#2

Herkenbaarheid

Het bedrukken van bedrijfskleding met een bedrijfslogo, slogan of persoonlijke bedrukking heeft een positief effect als het gaat om de merkbekendheid of de naamsbekendheid van een bedrijf.

#3

Gelijkheid op de werkvloer

Het dragen van bedrijfskleding op de werkvloer zorgt voor conform en gelijkheid onder de werknemers. Medewerkers raken sneller verbonden aan het bedrijf en dragen met trots het merk van het bedrijf.

Laat uw merkidentiteit zijn werk doen.

Vraag offerte aan