ICT RELATIEGESCHENKEN BEDRUKKEN

ICT werkkleding of ICT relatiegeschenken bedrukken? Wij kunnen op verschillende manieren uw kleding, accessoires en/of relatiegeschenken voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp.

ICT-accessoires

ICT RELATIEGESCHENKEN BEDRUKKEN

Zoekt u naamsbekendheid of wilt u uw relaties iets extra’s geven? Wij kunnen uw ICT relatiegeschenken of bijvoorbeeld een laptop sleeve bedrukken met logo. Vele klanten gingen u reeds voor waar het gaat om relatiegeschenken. Marketingacties, bedrijven die hun relaties iets extra’s wilden geven of particulieren, die iets te vieren hadden en hun gasten een presentje wilden meegeven. Allen vonden een geschikte gift of gadget.

Draadloos opladen

Koptelefoons & oordopjes

USB sticks

ICT kleding met logo of slogan bedrukken

Op zoek naar professionele werkkleding voor uw IT bedrijf? Het dragen van bedrijfskleding heeft een professionele uitstraling. Het laat zien dat je als bedrijf goed nadenkt over de juiste kleding en dat oogt dan ook een stuk professioneler. Speciaal voor de ICT sector leveren en bedrukken wij ook ESD kleding. Een ESD T-Shirt is een must have wanneer uw personeel werkzaam is in datacenters en dergelijke.

Asset-tag-labels

asset tag stickers voor uw electronica

Een asset tag sticker is een identificatielabel dat op een laptop kan worden geplakt om deze te identificeren als eigendom van een specifieke organisatie of persoon. Bestel uw eigen asset tag stickers via onderstaande knop.

OFFERTE FORMULIER

Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van een professionele uitstraling voor uw bedrijf. Plaats hieronder uw offerte aanvraag.

  • Een beletterde auto is als een mobiel reclamebord, overal waar de auto komt, komt uw bedrijf onder de aandacht.

  • U kunt uw auto naar eigen wens beletteren, zodat deze aansluit bij uw bedrijfsstijl en identiteit.

  • Een beletterde auto zorgt voor extra zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf op de weg.

OFFERTE FORMULIER

Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van een professionele uitstraling voor uw bedrijf. Plaats hieronder uw offerte aanvraag.

Logo uploaden
ICT-accessoires