ICT Relatiegeschenken bedrukken.

ICT werkkleding of relatiegeschenken bedrukken? Wij kunnen op verschillende manieren uw kleding, accessoires en/of relatiegeschenken voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp.

Uw logo, eindeloos veel mogelijkheden.

Op zoek naar professionele werkkleding voor uw IT bedrijf? Het dragen van bedrijfskleding heeft een professionele uitstraling. Het laat zien dat je als bedrijf goed nadenkt over de juiste kleding en dat oogt dan ook een stuk professioneler. Speciaal voor de ICT sector leveren en bedrukken wij ook ESD kleding. Een ESD T-Shirt is een must have wanneer uw personeel werkzaam is in datacenters en dergelijke.

Naast kleding hebben wij ook een groot aanbod van relatiegeschenken en andere producten, zodat u bij ons terecht kunt om het hele pakket voor uw bedrijf te regelen.

Zoekt u naamsbekendheid of wilt u uw relaties iets extra’s geven? Wij kunnen uw ICT relatiegeschenken of bijvoorbeeld een laptop sleeve bedrukken met logo. Vele klanten gingen u reeds voor waar het gaat om relatiegeschenken. Marketingacties, bedrijven die hun relaties iets extra’s wilden geven of particulieren, die iets te vieren hadden en hun gasten een presentje wilden meegeven. Allen vonden een geschikte gift of gadget. Bekijk hier ons aanbod in relatiegeschenken.

Zoekt u naamsbekendheid of wilt u uw naam op een mooie en goede manier uitdragen, dan is autobelettering vaak het middel. Uw wagenpark is uw visitekaartje. Heldere duidelijke reclame maakt dat uw auto(‘s) herkend worden. DVA productions kan van ontwerp tot een Car wrap voor u verzorgen. Wij ontwerpen in designersoftware uw belettering op maat. Heldere duidelijke reclame op hoogwaardige materialen geprint en gesneden. Uiteraard kunnen we ook aanhangwagens, reclameborden of spandoeken voorzien van uw belettering om ook uw naam uit te dragen.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Sales manager van DVAP Sander

Manager Sales

Vraag snel een offerte aan en wij geven u een passende prijsindicatie.

ICT kleding met logo of slogan bedrukken.

Door uw bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren kunt u onderscheidend zijn van de rest. Vind hieronder ons aanbod.

Vergroot uw bekendheid.

Bedrijfskleding is een belangrijke factor voor uw IT bedrijf. Uw concept komt nog meer tot uiting wanneer uw bedrijfskleding en overige reclame goed op elkaar afgestemd zijn.

Voor elke onderneming.

Onze producten zijn in lage hoeveelheden te bestellen. Veel van onze producten kunnen per stuk worden besteld. Hoe meer je bestelt, hoe meer je bespaart. Dit maakt het interessant voor elke onderneming.

Sales cijfers

#1

Professionaliteit

Het dragen van bedrijfskleding heeft een professionele uitstraling. Het laat zien dat je als bedrijf goed nadenkt over de juiste kleding en dat oogt dan ook een stuk professioneler

#2

Herkenbaarheid

Het bedrukken van bedrijfskleding met een bedrijfslogo, slogan of persoonlijke bedrukking heeft een positief effect als het gaat om de merkbekendheid of de naamsbekendheid van een bedrijf.

#3

Gelijkheid op de werkvloer

Het dragen van bedrijfskleding op de werkvloer zorgt voor conform en gelijkheid onder de werknemers. Medewerkers raken sneller verbonden aan het bedrijf en dragen met trots het merk van het bedrijf.

Laat uw merkidentiteit zijn werk doen.