Creëer een professionele look voor uw evenement.

Merchandise bedrukken? Uw merchandise kunt u bij DVAP op verschillende manieren voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp.

Uw logo, eindeloos veel mogelijkheden.

Op zoek naar professionele merchandising voor uw evenement? Ons uitgebreide aanbod bevat o.a. T-shirts, Hoodies, Jassen, Caps, Armbandjes en Zonnebrillen. Daarnaast hebben wij ook een groot aanbod van andere producten, zodat u bij ons terecht kunt om het hele pakket voor uw bedrijf te regelen.

Uw aankomende evenement promoten? Dan zijn spandoeken en reclameborden vaak het middel. Wij ontwerpen in designersoftware uw belettering op maat. Heldere duidelijke reclame op hoogwaardige materialen geprint en gesneden. Uiteraard kunnen we ook posters, reclameborden, auto’s of ander promotiemateriaal voorzien van uw belettering om ook uw naam uit te dragen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Sales manager van DVAP Sander

Manager Sales

Vraag snel een offerte aan en wij geven u een passende prijsindicatie.

Vraag offerte
Vraag offerte

Merchandise met logo of slogan bedrukken.

Door uw merchandising te laten bedrukken of borduren kunt u onderscheidend zijn van de rest. Vind hieronder ons aanbod.

Bekijk shirts
Bekijk hoodies
Bekijk accessoires

Vergroot uw bekendheid.

Merchandising is een belangrijke factor voor een evenement. Dit is namelijk de uitstraling van uw evenement. Uw concept komt nog meer tot uiting wanneer uw merchandising en overige reclame goed op elkaar afgestemd zijn.

Grafiek

Voor elk evenement.

Onze producten zijn in lage hoeveelheden te bestellen. Veel van onze producten kunnen per stuk worden besteld. Hoe meer je bestelt, hoe meer je bespaart. Dit maakt het interessant voor elke organisator.

Sales cijfers

#1

Professionaliteit

Het verkopen van merchandising heeft een professionele uitstraling. Het laat zien dat je als organisator goed nadenkt over de juiste kleding en dat oogt dan ook een stuk professioneler.

#2

Herkenbaarheid

Het bedrukken van merchandise met een logo, slogan of persoonlijke bedrukking heeft een positief effect als het gaat om de merkbekendheid of de naamsbekendheid van een evenement.

#3

Meer inkomsten

Het verkopen van merchandising op een evenement zorgt voor meer inkomsten. Bezoekers raken sneller verbonden aan het evenement en dragen met trots de merchandising.

Laat uw merkidentiteit zijn werk doen.

Vraag offerte aan