MERCHANDISE BEDRUKKEN

Merchandise bedrukken? Uw merchandise kunt u bij DVAP op verschillende manieren voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp.

MERCHANDISE BEDRUKKEN

Op zoek naar professionele merchandising voor uw evenement? Ons uitgebreide aanbod bevat o.a. T-shirts, hoodies, jassen, caps, armbandjes en zonnebrillen. Daarnaast hebben wij ook een groot aanbod van andere producten, zodat u bij ons terecht kunt om het hele pakket voor uw bedrijf te regelen.

EVENEMENT PROMOTEN

Uw aankomende evenement promoten? Dan zijn spandoeken en reclameborden vaak het middel. Wij ontwerpen in designersoftware uw belettering op maat. Heldere duidelijke reclame op hoogwaardige materialen geprint en gesneden. Uiteraard kunnen we ook posters, reclameborden, auto’s of ander promotiemateriaal voorzien van uw belettering om ook uw naam uit te dragen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Merchandise met logo of slogan bedrukken

Door uw merchandising te laten bedrukken of borduren kunt u onderscheidend zijn van de rest. Vind hieronder ons aanbod.

#1

Professionaliteit

Het verkopen van merchandising heeft een professionele uitstraling. Het laat zien dat je als organisator goed nadenkt over de juiste kleding en dat oogt dan ook een stuk professioneler.

#2

Herkenbaarheid

Het bedrukken van merchandise met een logo, slogan of persoonlijke bedrukking heeft een positief effect als het gaat om de merkbekendheid of de naamsbekendheid van een evenement.

#3

Meer inkomsten

Het verkopen van merchandising op een evenement zorgt voor meer inkomsten. Bezoekers raken sneller verbonden aan het evenement en dragen met trots de merchandising.

ONTWERP UW
MERCHANDISE

Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van een professionele uitstraling voor uw evenement. Plaats hieronder uw offerte aanvraag.

Logo uploaden
Merchandise-festival

ONTWERP UW
EVENEMENT

Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van een professionele uitstraling voor uw evenement. Plaats hieronder uw offerte aanvraag.

  • Een beletterde auto is als een mobiel reclamebord, overal waar de auto komt, komt uw bedrijf onder de aandacht.

  • U kunt uw auto naar eigen wens beletteren, zodat deze aansluit bij uw bedrijfsstijl en identiteit.

  • Een beletterde auto zorgt voor extra zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf op de weg.