Mokken bedrukken voor uw bedrijf.

Mokken bedrukken met uw logo of tekst? Wij hebben diverse mokken op voorraad en kunnen snel leveren.

  • Met logo van uw onderneming

  • De namen van uw werknemers

  • Afbeelding voor evenement

Mokken bedrukken is effectiever dan advertenties op radio of tv: 57% herinnert zich het bedrijf op de mok tegenover 32% en 28% voor radio en tv.

Mokken bedrukken

Mokken bedrukken is een perfect promotiemiddel. Creëer een unieke mok met uw naam of logo. Voordelen; komt professioneel over op klanten, ideale weggever als relatiegeschenk op een evenement.

Mokken bedrukken

Relatiegeschenk

Bedrukte mokken, een klassieker onder de relatiegeschenken. Mokken worden graag gebruikt en zijn overal zichtbaar: in de keuken, de kamer of op het bureau. Bereik maximaal effect met minimale inspanning.

Professioneel

Bedrukte mokken op kantoor met uw naam of logo zorgen voor een professionele uitstraling. Laat uw klanten drinken uit een mok met uw logo erop.

Promotie

Mokken bedrukken is effectiever dan advertenties op radio of tv: 57% herinnert zich het bedrijf op de mok tegenover 32% en 28% voor radio en tv.

Vraag hier uw offerte

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de mokken bestellen?

Vul het offerteformulier hierboven zo nauwkeurig mogelijk in en u ontvangt binnen 1 werkdag een offerte van ons.

Wat is de minimale afname?

Wij hanteren een minimale afname van 50 stuks. Mocht u een speciale aanvraag hebben of besteld u het in combinatie met een andere dienst bij ons, dan zijn kleinere aantallen in overleg mogelijk.

Wat kost een mok bedrukken?

Mokken bedrukken doen wij al vanaf €2,75 per stuk bij 50 stuks.