Mokken bedrukken voor uw bedrijf

Mokken bedrukken met uw logo of tekst? Wij hebben diverse mokken op voorraad en kunnen snel leveren. Bedruk uw mok met het logo van uw bedrijf of zet de voornamen van uw personeel erop, zodat ieder zijn eigen persoonlijke mok heeft.

  • Met logo van uw onderneming

  • De namen van uw werknemers

  • Afbeelding voor evenement

Bedrukte mokken zijn effectiever dan advertenties op radio of tv: 57% herinnert zich het bedrijf op de mok tegenover 32% en 28% voor radio en tv.

MOKKEN BEDRUKKEN FULL COLOUR

Creëer een unieke mok met uw naam of logo. Voordelen; komt professioneel over op klanten, ideale weggever als relatiegeschenk op een evenement en gewoon leuk om te geven.

Mokken-bedrukken

Relatiegeschenk

Gepersonaliseerde mokken, een klassieker onder de relatiegeschenken. Mokken worden graag gebruikt en zijn overal zichtbaar: in de keuken, de kamer of op het bureau. Bereik maximaal effect met minimale inspanning.

Professioneel

Mokken op kantoor met uw naam of logo zorgen voor een professionele uitstraling. Laat uw klanten drinken uit een mok met uw logo erop.

Promotie

Bedrukte mokken zijn effectiever dan advertenties op radio of tv: 57% herinnert zich het bedrijf op de mok tegenover 32% en 28% voor radio en tv.

plaats hier uw offerte

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de mokken bestellen?

Vul het offerteformulier hierboven zo nauwkeurig mogelijk in en u ontvangt binnen 1 werkdag een offerte van ons.

Wat is de minimale afname?

Wij hanteren een minimale afname van 50 stuks. Mocht u een speciale aanvraag hebben of besteld u het in combinatie met een andere dienst bij ons, dan zijn kleinere aantallen in overleg mogelijk.