De ideale relatiegeschenken met logo

Een gevarieerd en uitgebreid arsenaal aan relatiegeschenken staan tot uw beschikking. Probeer het ook eens voor uw bedrijf.

RELATIEGESCHENKEN

Relatiegeschenken zijn de perfecte manier om uw marketingacties net dat extra zetje in de rug te geven. Deze relatiegeschenken zijn ideaal om weg te geven op evenementen of als deel van een bedrijfsactie. Ieder bedrijf is uniek en heeft ook een unieke aanpak nodig om een geschikt relatiegeschenk te creëren. Het is belangrijk om uw logo of slogan met een goed ontwerp op een leuke gadget te krijgen. Dingen zoals muismatten, mokken, schotels, pennen, onderzetters, etc. zijn ideaal om als visitekaartje (en cadeautje!) mee te geven aan klanten of zakelijke relaties. Wij kunnen per product en per design onderscheid maken in de afmetingen en materiaal. Vergroot vandaag nog de naamsbekendheid van uw bedrijf met een geschikt relatiegeschenk. Neem hieronder een kijkje in onze online catalogus, om te zien wat wij momenteel aanbieden.

Relatiegeschenken zijn de perfecte manier om uw marketingacties net dat extra zetje in de rug te geven. Deze relatiegeschenken zijn ideaal om weg te geven op evenementen of als deel van een bedrijfsactie. Ieder bedrijf is uniek en heeft ook een unieke aanpak nodig om een geschikt relatiegeschenk te creëren.

Het is belangrijk om uw logo of slogan met een goed ontwerp op een leuke gadget te krijgen. Dingen zoals muismatten, mokken, schotels, pennen, onderzetters, etc. zijn ideaal om als visitekaartje (en cadeautje!) mee te geven aan klanten of zakelijke relaties.

Relatiegeschenken

Veelgestelde vragen

Kan ik een sample aanvragen?

Ja, bij ons kunt u een sample aanvragen, zodat u het artikel kunt zien, testen en voelen voordat u een definitieve order plaatst. Plaats u binnen twee weken een order van het gekozen product, dan is de sample gratis. Het aan u toegezonden sample blijft gewoon in uw bezit.

Zo voldoet het product altijd aan uw verwachtingen.

Wat is de levertijd?

DVAP heeft een standaard productietijd van 4 werkdagen voor producten met opdruk. De productietijd gaat in na akkoord van je drukproef en is exclusief transporttijd vanaf ons distributiecentrum.

Krijg ik een drukproef voorbeeld vooraf?

Ja, zodra uw aanvraag binnen is krijgt u binnen 24 uur een gratis drukproef gemaild.

Hoe moet ik mijn logo aanleveren?

Voor opdrachten met opdruk van uw logo, tekst of afbeelding ontvangen wij graag van u een digitaal bestand (vector) bewaard als illustrator.eps of illustrator.Ai-bestand. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, dan vinden we uiteraard samen een passende oplossing.

ONTWERP UW
RELATIEGESCHENK

Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van een professionele uitstraling voor uw relatiegeschenken. Plaats hieronder uw offerte aanvraag.

Logo uploaden