De ideale relatiegeschenken met logo.

Een gevarieerd en uitgebreid arsenaal aan relatiegeschenken staan tot uw beschikking. Probeer het ook eens voor uw bedrijf.

Relatiegeschenken zijn de perfecte manier om uw marketingacties net dat extra zetje in de rug te geven. Deze relatiegeschenken zijn ideaal om weg te geven op evenementen of als deel van een bedrijfsactie. Ieder bedrijf is uniek en heeft ook een unieke aanpak nodig om een geschikt relatiegeschenk te creëren.

Het is belangrijk om uw logo of slogan met een goed ontwerp op een leuke gadget te krijgen. Dingen zoals muismatten, mokken, schotels, pennen, onderzetters, etc. zijn ideaal om als visitekaartje (en cadeautje!) mee te geven aan klanten of zakelijke relaties.

Wij kunnen per product en per design onderscheid maken in de afmetingen en materiaal. Vergroot vandaag nog de naamsbekendheid van uw bedrijf met een geschikt relatiegeschenk. Neem hieronder een kijkje in onze online catalogus, om te zien wat wij momenteel aanbieden.

Online Catalogus
Relatiegeschenken
Sales manager van DVAP Sander

Manager Sales

Vraag snel een offerte aan en wij geven u een passende prijsindicatie.

Vraag offerte
Vraag offerte

Vergroot uw bereik.

Buitenreclame kan niet worden uitgezet. Op deze wijze wordt men continue met uw merk in aanraking gebracht, waardoor u zeer snel een groot bereik opbouwt.

Grafiek

Verhoog uw omzet.

Wist u dat meer dan 40% van alle shoppers in aanraking komt met buitenreclame 30 minuten voor hun aankopen? Bekijk vandaag nog onze mogelijkheden voor het leveren/bedrukken van relatiegeschenken. 

Sales cijfers

Veelgestelde vragen

Kan ik een sample aanvragen?

Ja, bij ons kunt u een sample aanvragen, zodat u het artikel kunt zien, testen en voelen voordat u een definitieve order plaatst. Plaats u binnen twee weken een order van het gekozen product, dan is de sample gratis. Het aan u toegezonden sample blijft gewoon in uw bezit.

Zo voldoet het product altijd aan uw verwachtingen.

Wat is de levertijd?

DVAP heeft een standaard productietijd van 4 werkdagen voor producten met opdruk. De productietijd gaat in na akkoord van je drukproef en is exclusief transporttijd vanaf ons distributiecentrum.

Krijg ik een drukproef voorbeeld vooraf?

Ja, zodra uw aanvraag binnen is krijgt u binnen 24 uur een gratis drukproef gemaild.

Hoe moet ik mijn logo aanleveren?

Voor opdrachten met opdruk van uw logo, tekst of afbeelding ontvangen wij graag van u een digitaal bestand (vector) bewaard als illustrator.eps of illustrator.Ai-bestand. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, dan vinden we uiteraard samen een passende oplossing.

Sales manager van DVAP Sander

Manager Sales

Vraag snel een offerte aan en wij geven u een passende prijsindicatie.

Vraag offerte
Vraag offerte

Laat uw merkidentiteit zijn werk doen.

Vraag offerte aan