Uw logo, eindeloos veel mogelijkheden.

Een gevarieerd en uitgebreid arsenaal aan relatiegeschenken staan tot uw beschikking. Probeer het ook eens voor uw bedrijf.

Vele klanten gingen u al voor waar het gaat om relatiegeschenken. Marketingacties, bedrijven die hun relaties iets extra’s wilden geven of particulieren, die iets te vieren hadden en hun gasten een presentje wilden meegeven. Allen vonden een geschikte gift of gadget.

Muismatten, mokken, kop-en-schotels, pennen, onderzetters, USB-sticks etc. hebben hun weg naar de klant gevonden. In eigen huis zijn we in staat sublimatietechniek toe te passen op muismatten, mokken, kop-en-schotels, wit of licht textiel van polyester en nog veel meer andere producten.

Dit kan zelfs met per stuk. Voor deze artikelen verwijzen wij u graag door naar onderstaande button. 

Online Catalogus
Relatiegeschenken
Sales manager van DVAP Sander

Manager Sales

Vraag snel een offerte aan en wij geven u een passende prijsindicatie.

Vraag offerte
Vraag offerte

Vergroot uw bereik.

Het grote voordeel van buitenreclame is dat het 24/7 zichtbaar is, niet kan worden uitgezet of weggezapt en daardoor snel een groot bereik opbouwt.

Grafiek

Verhoog uw omzet.

Wist u dat: 40% van alle shoppers in de 30 minuten voor hun aankoop in aanraking komt met buitenreclame.

Sales cijfers

Veelgestelde vragen

Kan ik een sample aanvragen?

Ja, bij ons kunt u een sample aanvragen, zodat u het artikel kunt zien, testen en voelen voordat u een definitieve order plaatst. Plaats u binnen twee weken een order van het gekozen product, dan is de sample gratis. Het aan u toegezonden sample blijft gewoon in uw bezit.

Zo voldoet het product altijd aan uw verwachtingen.

Wat is de levertijd?

DVAP heeft een standaard productietijd van 4 werkdagen voor producten met opdruk. De productietijd gaat in na akkoord van je drukproef en is exclusief transporttijd vanaf ons distributiecentrum.

Krijg ik een drukproef voorbeeld vooraf?

Ja, zodra uw aanvraag binnen is krijgt u binnen 24 uur een gratis drukproef gemaild.

Hoe moet ik mijn logo aanleveren?

Voor opdrachten met opdruk van uw logo, tekst of afbeelding ontvangen wij graag van u een digitaal bestand (vector) bewaard als illustrator.eps of illustrator.Ai-bestand. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, dan vinden we uiteraard samen een passende oplossing.

Sales manager van DVAP Sander

Manager Sales

Vraag snel een offerte aan en wij geven u een passende prijsindicatie.

Vraag offerte
Vraag offerte

Laat uw merkidentiteit zijn werk doen.

Vraag offerte aan