SCHOOLKLEDING

Met ons ruime assortiment aan producten en onze hoogwaardige bedrukkingstechnieken zorgen we ervoor dat scholen kunnen profiteren van gepersonaliseerd drukwerk van de hoogste kwaliteit.

SCHOOLKLEDING BEDRUKKEN

Bij DVAP zijn we gespecialiseerd in het leveren en bedrukken van producten die perfect zijn voor scholen. Of het nu gaat om schoolkleding voor sportdagen, truien voor schoolreizen of andere items die de schoolidentiteit en -sfeer versterken, wij hebben de oplossing voor u.

Met ons ruime assortiment aan producten en onze hoogwaardige bedrukkingstechnieken zorgen we ervoor dat scholen kunnen profiteren van gepersonaliseerd drukwerk van de hoogste kwaliteit. We begrijpen hoe belangrijk het is om eenheid en trots uit te stralen als school en daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden om dit te realiseren.

SCHOLEN

Onze schoolkledingopties zijn speciaal ontworpen om comfortabel en duurzaam te zijn, zodat studenten zich prettig voelen tijdens sportdagen, schoolreizen en andere activiteiten. Van T-shirts en polo’s tot hoodies en vak gerelateerde kleding, we hebben kledingstukken voor alle seizoenen en gelegenheden. En natuurlijk kunnen al deze items worden voorzien van de gewenste schoollogo’s, emblemen en namen.

Daarnaast bieden we ook een scala aan accessoires om de uitstraling van uw school compleet te maken. Denk aan mokken, tasjes, asset tags en stickers met het schoollogo. Met onze hoogwaardige bedrukkingstechnieken zorgen we ervoor dat de schoolidentiteit op elk kledingstuk en accessoire tot leven komt.

deze scholen gingen u voor

Bona-burggravenlaan-school
Nelson-Mandela-school
Scope-scholengroep
Zone-college-school

Drukwerk onderwijs

Naast schoolkleding bieden we ook andere drukwerkoplossingen die scholen kunnen helpen om hun merkidentiteit te versterken en de betrokkenheid van studenten te vergroten. Denk aan bedrukte rugzakken, gymtassen, waterflessen en meer. Deze items kunnen niet alleen worden gebruikt als praktische benodigdheden voor de dagelijkse schoolactiviteiten, maar ook als leuke en functionele geschenken voor speciale gelegenheden.

SCHOOLKLEDING LEVERANCIER

Bij DVAP begrijpen we dat elke school uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die volledig kunnen worden aangepast aan de wensen en eisen van elke school. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste producten, het ontwerpen van aantrekkelijke visuals en het leveren van een resultaat dat uw school trots zal maken.

OFFERTE FORMULIER

Als u op zoek bent naar hoogwaardig drukwerk voor uw school, van schoolkleding tot andere gepersonaliseerde items, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van ons scholen drukwerk.

Samen creëren we een unieke en opvallende uitstraling voor uw school!

  • Een beletterde auto is als een mobiel reclamebord, overal waar de auto komt, komt uw bedrijf onder de aandacht.

  • U kunt uw auto naar eigen wens beletteren, zodat deze aansluit bij uw bedrijfsstijl en identiteit.

  • Een beletterde auto zorgt voor extra zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf op de weg.

OFFERTE FORMULIER

Als u op zoek bent naar hoogwaardig drukwerk voor uw school, van schoolkleding tot andere gepersonaliseerde items, bent u bij ons aan het juiste adres.

Samen creëren we een unieke en opvallende uitstraling voor uw school!

Logo uploaden
School sportkleding