• SPANDOEK PRINTEN

  • SPANDOEK OP MAAT

  • BUITEN RECLAME

  • SPANDOEK BEDRUKKEN

SPANDOEK LATEN MAKEN

Wilt u een kwalitatief spandoek laten maken met uw eigen logo, ontwerp of slogan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij creëren moeiteloos een ontwerp die uw klanten niet snel zullen vergeten.

Zichtbaar

Spandoeken zijn uitstekende reclamemiddelen voor binnen én buiten. Het is een opvallend reclamemiddel wat dient als uw visitekaartje en geeft uw bedrijfspand de uitstraling waar u naar zoekt.

Commercieel

Een spandoek drukken is perfect voor het uitdragen van commerciële uitingen. Trek eenvoudig de aandacht met een creatief design en laat uw doek voor u spreken.

Reclame

Spandoeken zijn uitermate geschikt voor gevelreclame en heeft een positief, bewezen effect. Het voordeel van reclame met spandoeken is dat deze eenvoudig en snel vervangen kunnen worden.

Maak een spandoek en laat uw bedrijf opvallen.

Wilt u een kwalitatieve spandoek maken met uw eigen logo, ontwerp of slogan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij creëren moeiteloos een spandoek die uw klanten niet snel zullen vergeten.

Zichtbaar

Spandoeken zijn uitstekende reclamemiddelen voor binnen én buiten. Een spandoek is een opvallend reclamemiddel wat dient als uw visitekaartje en geeft uw bedrijfspand de uitstraling waar u naar zoekt.

Commercieel

Een spandoek is perfect voor het uitdragen van commerciële uitingen. Trek eenvoudig de aandacht met een creatief design en laat uw spandoek voor u spreken.

Reclame

Een spandoek is uitermate geschikt voor gevelreclame en heeft een positief, bewezen effect. Het voordeel van reclame met spandoeken is dat deze eenvoudig en snel vervangen kunnen worden.

VERGROOT UW BEREIK

Het grote voordeel van buitenreclame is dat het 24/7 zichtbaar is, niet kan worden uitgezet of weggezapt en daardoor snel een groot bereik opbouwt.

Bereik-vergroten

VERHOOG UW OMZET

Wist u dat: 40% van alle shoppers in de 30 minuten voor hun aankoop in aanraking komt met buitenreclame.

Sales cijfers

ROLL UP BANNER MAKEN

Een roll-up banner is een uitstekende keuze voor marketing- en promotiedoeleinden. Het heeft een professionele uitstraling en is zeer gemakkelijk mee te nemen en op te zetten.

  • Roll-up banners zijn zeer mobiel en gemakkelijk op te zetten en af te breken. De banners worden in een handige draagtas opgeborgen en zijn licht genoeg om overal mee naartoe te nemen.
  • Een roll-up banner heeft voldoende ruimte voor creatieve, opvallende ontwerpen en berichten, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op beurzen, conferenties en andere evenementen.
  • Roll-up banners zijn over het algemeen vrij betaalbaar in vergelijking met andere marketingmaterialen. Omdat ze herbruikbaar zijn, bieden ze een goede prijs-kwaliteitverhouding voor de lange termijn.

Staande banners
Staande banners
SPANDOEK OP MAAT

Laat uw spandoek printen met uw eigen tekst of print. Maak een spandoek op maat door onderstaand formulier in te vullen. Plaats hieronder uw offerte aanvraag.

  • Een beletterde auto is als een mobiel reclamebord, overal waar de auto komt, komt uw bedrijf onder de aandacht.

  • U kunt uw auto naar eigen wens beletteren, zodat deze aansluit bij uw bedrijfsstijl en identiteit.

  • Een beletterde auto zorgt voor extra zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf op de weg.

Veelgestelde vragen

Hoelang blijven de spandoeken goed?

Onze spandoeken worden bedrukt met high solvent inkten, die 5 jaar kleurecht én water- en Uv-bestendig zijn.

Uit welk materiaal kan ik kiezen?

Wij gebruiken de volgende materialen: PVC-frontlit, vlaggendoek, mesh of blockout.

Welk formaat spandoek kan ik bestellen?

Wij maken uw spandoek op maat. De spandoeken zijn in bijna alle denkbare formaten te bestellen. Naadloos met een breedte van 1.60 meter of breder met een lasnaad. Voor prijzen of meer informatie gebruikt u ons offerteformulier op deze pagina.

SPANDOEK LATEN MAKEN

Laat uw spandoek printen met uw eigen tekst of print. Maak een doek op maat door onderstaand formulier in te vullen. Plaats hieronder uw offerte aanvraag.

Logo uploaden
Spandoek-printen