Sportkleding voor je team bedrukken.

Team shirts bedrukken? Uw sportkleding kunt u bij DVAP op verschillende manieren voorzien van logo’s, sponsoren en nummers.

Teamkleding naar wens.

Op zoek naar professionele sportkleding voor uw elftal? Het dragen van teamkleding met daarop uw logo’s en/of sponsoren,  heeft een professionele uitstraling. Ons uitgebreide aanbod bevat o.a. een speciale Vrouwenlijn, Tenues, Trainingspakken, Jassen en Tassen. Daarnaast hebben wij ook een groot aanbod van andere producten, zodat u bij ons terecht kunt om het hele pakket voor uw elftal te regelen.

Zoekt u naamsbekendheid of wilt u uw naam op een mooie en goede manier uitdragen, dan zijn reclameborden vaak het middel. Heldere duidelijke reclame maakt dat uw bedrijf/organisatie herkend wordt. Wij ontwerpen in designersoftware uw belettering op maat. Heldere duidelijke reclame op hoogwaardige materialen geprint en gesneden. Uiteraard kunnen we ook aanhangwagens, auto’s of spandoeken voorzien van uw belettering om ook uw naam uit te dragen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Kies uit merken sportkleding als Macron, Nike, Masita & nog vele andere. De merken zijn speciaal geselecteerd op kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Sales manager van DVAP Sander

Manager Sales

Vraag snel een offerte aan en wij geven u een passende prijsindicatie.

Teamkleding met logo of slogan bedrukken.

Door uw sportkleding te laten bedrukken kunt u onderscheidend zijn van de rest. Vind hieronder ons aanbod.

Team shirts bedrukken.

Flexdruk.

Bij Flexdruk wordt de gewenste bedrukking uitgesneden uit flexmateriaal. Tot full colour mogelijk, interessant bij kleinere aantallen.

Prijzen Flexdruk

Vanaf

€2,50

Groot (28 CM)

10-100

101-350

351+
Kleur

€7,75

€5,70

€2,50

scroll naar rechts ⮕︁

Klein (10-12 CM)

10-100

101-350

351+
Kleur

€5,75

€4,25

€2,75

scroll naar rechts ⮕︁

  • Instelkosten:
    €15,00

  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Laat uw merkidentiteit zijn werk doen.