Werkkleding automonteur

Op zoek naar werkkleding automonteur? Laat uw personeel stralen. Uw werkkleding kunt u bij DVAP op verschillende manieren voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp.

BEDRIJFSKLEDING MET LOGO BEDRUKKEN

Het dragen van bedrijfskleding heeft een professionele uitstraling. Het laat zien dat u als bedrijf goed nadenkt over de juiste kleding en dat oogt dan ook een stuk professioneler. Ons uitgebreide aanbod bevat onder andere overalls, t-shirts, hoodies, jassen, werkbroeken. Daarnaast hebben wij ook een groot aanbod van andere producten, zodat u bij ons terecht kunt om het hele pakket voor uw bedrijf te regelen. Vind hieronder ons aanbod.

veelgestelde vragen

Wat draagt een automonteur?

Werkkleding voor een automonteur moet comfortabel, duurzaam en veilig zijn. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld overalls, werkbroeken, werkschoenen en werkhandschoenen. Het dragen van beschermende kleding is belangrijk om te voorkomen dat de monteur zich verwond tijdens het uitvoeren van reparaties aan voertuigen.

Waarom werkkleding dragen?

In het algemeen is het dragen van werkkleding bedoeld om de werknemer te beschermen en te ondersteunen bij het uitvoeren van zijn of haar taak.

  1. Veiligheid: Werkkleding biedt bescherming tegen gevaren op de werkvloer, zoals chemicaliën, warmte, elektriciteit en bewegende delen.
  2. Identiteit: Werkkleding geeft aan welke functie iemand vervult en maakt deze persoon herkenbaar voor klanten en collega’s.
  3. Comfort: Werkkleding is ontworpen om comfortabel te zijn tijdens het werk, en om bewegingen en werkhoudingen te ondersteunen.

ONTWERP UW
BEDRIJFSKLEDING

Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van een professionele uitstraling voor uw bedrijfskleding. Plaats hieronder uw offerte aanvraag voor werkkleding automonteur.

  • Een beletterde auto is als een mobiel reclamebord, overal waar de auto komt, komt uw bedrijf onder de aandacht.

  • U kunt uw auto naar eigen wens beletteren, zodat deze aansluit bij uw bedrijfsstijl en identiteit.

  • Een beletterde auto zorgt voor extra zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf op de weg.

ONTWERP UW
BEDRIJFSKLEDING

Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van een professionele uitstraling voor uw bedrijfskleding. Plaats hieronder uw offerte aanvraag voor werkkleding automonteur.

Logo uploaden
Werkkleding